Info zomertornooi 2017

Dit zomertornooi loopt over 9 zaterdagen tijdens de zomervakantie telkens van 9u tot 11u45 in de CM, Weststraat 88 te Blankenberge. Er wordt gespeeld op volgende data:

1, 8, 15, 22 en 29 juli
5, 12, 19 en 26 augustus.

Deelname kost 10 euro (éénmalig te betalen). Er wordt elke week een tornooi gespeeld met een tempo van 15' met de aanwezige spelers. Het aantal deelnemers is bepalend voor het aantal ronden. De winnaar van de week ontvangt een stripboek. Echter kan men maar éénmaal de weekprijs in ontvangst nemen. Indien iemand voor de tweede maal als eerste eindigd dan gaat de weekprijs naar de volgende in de rangschikking van die week. Indien deze ook reeds eens de weekprijs had gewonnen dan gaat het naar de volgende in de rangschikking van die week enz.

Alle aanwezige deelnemers krijgen elke week ook een gratis frisdrankje.

Na de uitslag van de laatste zaterdag zal een algemene rangschikking gemaakt worden van alle weekronden. Er wordt rekening gehouden met de drie beste weekprestaties. Voor de weekpunten wordt de rangschikking van de week genomen. bv eerste 1 punt, tweede 2 punten, enz. Degene die de minste punten heeft vergaard is de winnaar van het Zomertornooi. Die ontvang dan een trofee.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment